Copyright 2024 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

hifu banner

Veitsetön liftaus kasvojen ja kaulan kohotukseen. Hifu-teknologia perustuu huipputehokkaaseen ultraääniteknologiaan, jonka impulssi kohdistuu tehokkaasti kudokseen. Hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja kiinteyttää luonnollisesti.

HIFU = High Intense Focused Ultrasound

HIFU – hoidossa ihokudokseen kohdistetaan erittäin tehokasta, mikrofokusoitua ultraääntä. Se on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkitsevat kirurgista kasvojen kohotusta, mutta ei ole valmiita viikkoja kestävään toipumisaikaan.

HIFU:n ultraäänellä ihokudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin esim. laser- tai radiofrekvenssi- yms. hoidoilla. Korkeatehoinen tarkasti kohdistettu ultraääni ulottuu ihon syvimpien kerrosten lisäksi ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista kiristää SMAS-kudosta lähes yhtä paljon kuin kasvojen kohotusleikkauksessa. Tämän vuoksi HIFU-hoitoja kutsutaan usein nimellä veitsetön kasvojenkohotus.

Kasvon piirteiden kohoamisen voi havaita välittömästi hoidon jälkeen. Lopullinen tulos on havaittavissa vasta hoitoa seuraavien kuukausien aikana. Hoidon tulokset ovat aina yksilöllisiä, ne voivat vaihdella suuresti eri henkilöiden välillä, ja vaikka joskus tulokset ovat havaittavissa heti hoidon jälkeen, lopulliset tulokset näkyvät vasta jopa yli 2 kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Hoitotulokset paranevat hitaasti asteittain, ja lopullinen tulos on arvioitavissa vasta noin 6kk:n kuluttua hoidosta.

Sairauslomaa ei hoidon jälkeen tarvita. Ihotuntemukset ovat yleisiä ensimmäisen kahden vuorokauden aikana hoidon jälkeen. Joskus iho saattaa punoittaa ja se saattaa olla hieman turvoksissa toimenpiteen jälkeen. Särkylääkkeen (Parasetamoli, Ibuprofeeni yms) ottamista suositellaan ennen hoidon aloittamista. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen. ”Palovammamainen” punoitus ja rakkulamaiset turvonneet kohdat sekä mustelmat ovat mahdollisia hoidon jälkeen, ja paranevat muutamassa päivässä.

hifu hoitoalueet

Toimintaperiaate:

 • Edistyneen huipputeknologian antamien mahdollisuuksien myötä täsmällisellä ultraäänen kohdistamisella syvälle ihon Dermis- ja SMAS kerroksiin saadaan aikaan jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageenisäikeiden ja elastaanin välitöntä kiristymistä, sekä aktivoida niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti.
 • CUBE HIFU vaikuttaa suoraan Dermikseen ja SMAS kerroksiin aktivoiden ihon toimintaa, joka näkyy ryppyjen pienenemisenä ja vähenemisenä, ihon kiinteytymisenä, kimmoisuuden lisääntymisenä ja nuorentuneena ilmeenä. HIFU- hoidon tulokset ovat usein jopa välittömiä, joskin hoidon lopulliset vaikutukset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon teosta lukien. Hoitotulokset ovat myös erittäin pitkäkestoisia, jo yhden hoitokerran tulokset pysyvät jopa vuosia.
 • CUBE HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa. Perinteiset RF-menetelmät ja laitteet eivät pysty nostamaan kudoksen lämpötilaa riittävästi dermiksessä (60 – 70 asteeseen), vaan lämmittävät enemmän ihon pintakerroksia. CUBE HIFU:lla saavutetaan 60-70 asteen lämpötiloja ihon dermis- ja SMAS-kerroksissa eli juuri siellä missä kollageeni syntyy. Koska epidermis tai dermis eivät lämpene hoidon aikana ei palovammoja voi syntyä.

Hoitomahdollisuudet ja alueet:

 •  Posket, hamsteripussit
 • Leuan alueen kiinteytys
 • Ihon nuorennus
 • Kaulan alueen ihon kiristäminen
 • Ihon elastisuuden ja kireyden lisääminen
 • Otsan alueen ihon kiristäminen ja silmäkulmien nosto
 • Kaulan, leuan alusen, silmänympärysten ja otsan ihon kiristäminen

 

Edut ja hyödyt:

 • Nopea ja pitkäkestoinen lopputulos: Vallankumouksellinen, ei-invasiivinen kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva menetelmä. Pitkäkestoinen lopputulos, jonka vaikutus pysyy ja näkyy jopa vuosia.
 • Hoitoprosessi on miellyttävämpi ja turvallisempi kuin muut vastaavat hoitomenetelmät. Koko kasvojen hoitoon menee vain noin 45 minuuttia, ilman puudutusta, nukutusta tai kipua. Ei palautumisaikaa hoidon jälkeen, kosmeettisten tuotteiden ja meikin käyttö on mahdollista heti hoidon jälkeen. Samoin paluu normaaliin päivärytmiin on mahdollista välittömästi hoidon jälkeen, vain kuumaa saunaa, voimakasta hikiliikuntaa ja suoraa, voimakasta auringonpaistetta / auringonottoa tulee välttää seuraavat 24 tuntia.
 • Laaja valikoima eri hoitokohteita. HIFUlla ei ole haitallisia vaikutuksia ja se on huomattavasti RF-hoitoja tehokkaampi. HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden hoitomenetelmien yhteydessä (esimerkiksi RF ja Elektroporaatiohoidot Dual Injektorilla).

HOIDON JÄLKEEN:
Asiakas voi palata normaalin arkirytmiin ja rutiineihin heti hoidon jälkeen.
Puhdista hoidettava alue vedellä tai miedolla puhdistusaineella hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen kuumaa suihkua ja saunaa kannattaa välttää kunnes punotus on kokonaan laskenut.
Ihon kuorintaa tulee välttää muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.
Meikkien käyttämisen voi aloittaa heti hoidon jälkeen, samoin kuin rauhoittavien ja kosteuttavien voiteiden.
Suosittelemme aurinkosuojavoiteiden käyttämistä hoidon jälkeen.
Hoidettava alue saattaa tuntua tunnottomalta hoidon jälkeen. Tämä on kuitenkin lyhytaikaista, ja hoidettavan alueen tunto palaa ennalleen muutamassa päivässä.

cube hifu

KONTRAINDIKAATIOT:
1. Sydämen tahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite
2. Raskaus
3. Suun kautta nautittu isotretinonilääkitys
4. Täyteainehoidot tai implantit kasvoissa
5. Sydänsairaudet tai kilpirauhassairaudet
6. Rikkoontunut iho tai ihosairaudet
7. Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka eivät ole täysin parantuneita
8. Epilepsia, syöpäsairaudet
f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.