Copyright 2024 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

PROFHILO® & PROFHILO® HAENKENIUM

Profhilo modelMitä Profhilo® on?

Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen

Ennen Profhilo®-käsittelyä on yksi konsultaatiokäynti. Sen aikana keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Kehittämämme BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa.

Profhilo®-käsittelyn tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6–8 kuukauden välein.


Profhilo® Haenkenium

Suosittelemme täydentämään pistoshoitoa Profhilo® Haenkenium -antioksidanttivoiteella. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo® Haenkenium
•    hidastaa ihon ikääntymistä
•    muodostaa suojaavan kerroksen herkälle ja rasittuneelle iholle
•    parantaa ihon koostumusta
•    kiinteyttää ja lisää kimmoisuutta


Profhilo®-käsittelyn tulokset

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.

Hinnat

Keski- ja alakasvot 420€
Kaula tai dekoltee 420€
Arpihoito alk. 420€
Kämmenselät 420€
Kämmenselät ja sormet 800€

*Sarjahoitona seuraava hoito/ruisku 380€

 

Profhilo® Body

Mikä on Profhilo® Body

Profhilo® Body on mm. käsivarsien alapuolisien ja vatsanalueen löysän ihon hoitoon.Varsinkin naisilla on löysää ihoa yleensä vatsan alueella ja olkavarsissa. Raskaus ja painonpudotus voivat vaikuttaa vatsan alueeseen visuaalista ilmettä heikentävästi. Profhilo® Body on kokonaisvaltainen hoito, joka koostuu klinikalla tehtävästä injektiohoidosta ja kosmeettinen hoito iholle kiinnitettävien lappujen (body patches) avulla. Niitä käytetään kotona injektiohoidon jälkeen yhdessä Profhilo® Body Figura Body lotion-voiteen kanssa hyvän hoidon saavuttamiseksi.

Profhilo® Body sisältää kaksi hoitokertaa, joiden välillä on 30 päivän tauko.

Miten Profhilo® toimii

Profhilo Body sisältää tasapainottavaa HCC:tä (Hybrid Cooperative Complex) suurella ja pienllä molekyylipainolla. Se sisältää suuren määrän puhdasta hyaluronihappoa, joka on valmistettu ainutlaatuisen ja Innovatiivisen termisen prosessin eli Nahygo ® teknologian avulla. Se vaikuttaa ikääntymisen fysiologiseen prosessiin lisäämällä ihon kosteutta, joustavuutta, kollageenimäärää sekä parantaa ihon kimmoisuutta.

Miten hoito toteutetaan

Hoidossa käytetään BAP-tekniikkaa ( Bio Aesthetic Poins). Injektiotekniikka parantaa Profhilo® Body hoidon tehoa alueilla, joilla iho on löystynyt ja menettänyt kiinteytensä. Käsiteltävälle alueelle tulee noin 10 injektiopistettä ja hoito on kivuton ja nopea toteuttaa. Hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Tekniikka vähentää mustelmien ja turvotuksen riskiä.

Profhilo® Body jälkihoito

Profhilo® Figura Body patches -laput ovat osa Profhilo® Body -hoitoa.Steriilit laput asetetaan iholle injektion jälkeen. Ne tasoittavat ja kosteuttavat ihoa. Laput vaihdetaan kotona 2-3 tunnin kuluttua hoidosta. Lisäksi asiakas saa Profhilo® Body lotion -voiteen, jota käytetään kahden hoitokerran välillä. Voide on monitehoinen remodeling -voide , joka tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja syväkosteutetun. Rasvaaminen voidaan aloittaa jo samana päivänä steriilien lappujen poiston jälkeen.

Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimäisen vuorokauden ajan. Hoidon jälkeen ei tarvita erillistä toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pienta turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä seuraavan vuorokauden aikana. tarkemmat jatkohoito-ohjeet käydään läpi yhdessä hoidon päätyttyä.

Sekä kasvojen alueen, että vartalon alueen Profhilo® hoidot toteuttaa IBSA:n koulutuksen käynyt sairaanhoitaja.

 

Hinta

Profhilo® body  750€
sisältää kaksi Profhilo® injktiohoitoa. Profhilo® Figura body patches ja Profhilo® Figura body lotion.

273937966 670981630921502 8287616899383082662 n

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.