Copyright 2023 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

PROFHILO® & PROFHILO® HAENKENIUM

Profhilo modelMitä Profhilo® on?
Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen
Ennen Profhilo®-käsittelyä on yksi konsultaatiokäynti. Sen aikana keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Kehittämämme BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa.

Profhilo®-käsittelyn tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6–8 kuukauden välein.


Profhilo® Haenkenium
Suosittelemme täydentämään pistoshoitoa Profhilo® Haenkenium -antioksidanttivoiteella. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo® Haenkenium
•    hidastaa ihon ikääntymistä
•    muodostaa suojaavan kerroksen herkälle ja rasittuneelle iholle
•    parantaa ihon koostumusta
•    kiinteyttää ja lisää kimmoisuutta


Profhilo®-käsittelyn tulokset
Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.

 

Hinnat

Keski- ja alakasvot 420€
Kaula tai dekoltee 420€
Arpihoito alk. 420€
Kämmenselät 420€
Kämmenselät ja sormet 800€

*Sarjahoitona seuraava hoito/ruisku 380€

Profhilo Packshot  Profhilo Haenkenium Packshot

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.