Copyright 2023 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

aira johanna peiponen klinikkalisaPalvelemme:

Kansankatu 6, Rovaniemi 

Metsätie 5, Ivalo

Pastilankuja 1, Keminmaa

p. (016) 318 331, 050 3290 935 | Facebook

Sinua Palvelevat

Aira Peiponen
SKY-kosmetologi, SHO/sis/kir, KM, hieroja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh: 050 3290 935

 

Johanna Peiponen
SKY-kosmetologi
Urheiluhieroja

puh. 045 113 2736

 

Kia Ikävalko
Kosmetiikkanejvoja
Kynsiteknikko

 

Stephan Dietz
Esteettinen- ja plastiikkakirurgia

Kasvojen esteettinen ja korjaava kirurgia
- kasvojen kohotukset
- silmäluomileikkaukset
- nenäleikkaukset
Rintojen suurennus ja muotoilukirurgia

www.dietz.fi


 

Klinikka Lisa sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa sekä Ivalossa ja Kemissä. Kauneushoitola Lisa toimii Hoiva-alan koulutuspalvelu Tmi Aira Peiponen alaisuudessa.

Kauneushoitola Lisan toiminta alkoi vuonna 2000. Kauneushoitola Lisa muuttui vuonna 2008 lääkärijohtoiseksi kauneus- ja terveysklinikaksi. Näin ollen perinteisten kosmetologipalveluiden lisäksi klinikalla suoritetaan sairaanhoitajan ja plastiikkakirurgin toimesta erikoishoitoja.

Klinikan omistajalla KM, sairaanhoidon opettaja, hieroja ja kosmetologi Aira Peiponen on hankkinut vahvan ja monipuolisen osaamisen klinikan toimintaa ajatellen. Vuonna 2008 olin yrittäjien erikoisammattitutkintoa suorittamassa ja sain kimmokkeen alkaa kehittää ajatusta esteettiseksi lääkärijohtoiseksi klinikaksi.

Toiminnan muututtua lääkärijohtoiseksi aloimme suorittaa päiväkirurgisena toimintana yläluomileikkauksia, luomen poistoja sekä arpikorjauksia.

Suuremmat ja vaativammat leikkaukset kuten, rintojen korjausleikkaukset, hörökorva leikkaukset, rasvan poistot ja siirrot sekä kasvojen kohotusleikkaukset suoritetaan plastiikkakirurgin toimesta Helsingissä sairaala Mehiläisessä.

Klinikka Lisassa työskentelee myös kosmetologi, hieroja Johanna Peiponen. Hän tekee ihon perusihonhoidon lisäksi myös ripsienpidennykset ja intialaisen päänhieronnan.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä miehistä ja naisista. Peiponen kertoo, että pääosa työstäni koostuu ihon nuorennushoidoista. Teen kaikki nuorennus ja täyteainehoidot Juvederm ja Restylan hyaluronihappovalmisteilla. Olen tehnyt pistoshoitoja aivan 2000- vuoden alusta saakka, jolloin olimme ainut klinikka koko Pohjois-Suomessa, josta näitä hoitoja sai. Lisäksi uutuutena teen plasmahoitoja, meso-ja cog lankakohotuksia kasvoille, mesoterapiaa mikrosporaatiomenetelmällä ja kestopigmentointeja sekä lävistyksiä.

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.