Copyright 2024 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

aira johanna peiponen klinikkalisaPalvelemme:

Rovaniemellä Kansankatu 6  //  Ivalossa Metsätie 5  //  Keminmaassa Pastilankuja 1

Ajanvaraukset: (016) 318 331  /   050 3290 935

Löydät meidät myös:
Facebook
Instagram

Sinua Palvelevat

Aira Peiponen
SKY-kosmetologi, SHO/sis/kir, KM, hieroja, esteettiset injektiohoidot
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh: 050 3290 935

 

Johanna Peiponen
SKY-kosmetologi, Urheiluhieroja
Kosmetologiset hoidot, hieronnat

puh. 045 113 2736

 

 

Alina Stolbova
Kosmetologoi
Kosmetologiset hoidot

Ajanvaraukset: (016) 318 331

 IMG 20231024 WA0001

 

Stephan Dietz
Esteettinen- ja plastiikkakirurgia

  • Kasvojen esteettinen ja korjaava kirurgia, kasvojen kohotukset, silmäluomileikkaukset, nenäleikkaukset.
  • Rintojen suurennus ja muotoilukirurgia

www.dietz.fi


 

Hoiva-alan koulutuspalvelut / kauneus- ja Terveysklinikka Lisa

Klinikka Lisalla on toimipisteet sekä aivan Rovaniemen ydinkeskustassa että Ivalossa ja Keminmaassa. Kauneushoitola Lisa ja Klinikka Lisa kuuluvat Tmi Aira Peiponen Hoiva-alan Koulutuspalveluihin.


Kauneushoitola Lisan toiminta alkoi vuonna 2000. Vuonna 2008 olin yrittäjien erikoisammattitutkintoa suorittamassa ja sain kimmokkeen alkaa kehittää kauneushoitolan toimintaa esteettiseksi lääkärijohtoiseksi klinikaksi. Näin ollen aloimme tuottaa luvanvaraista yksityistä terveydenhuollon palvelua.


Yksityiset terveydenhuollon palvelut tuotetaan vain Rovaniemellä.  Palvelumme sisältää erikoislääkärin vastaanottoa (plastiikkakirurgia) ja leikkaustoimenpiteitä avohoidossa. Tämä sisältää päiväkirurgian toimipaikassa. Rovaniemen toimipisteessä on mahdollista saada plastiikkakirurgian palveluita, kuten yläluomileikkauksia, arpikorjauksia sekä luomen poistoja.


Plastiikkakirurgiaan kuuluvat suuremmat ja vaativammat leikkaukset, kuten rintojen korjausleikkaukset, hörökorvaleikkaukset, rasvan poistot- ja siirrot sekä kasvojen kohotusleikkaukset suoritamme Helsingissä sairaala Mehiläisessä.


Tuotamme myös sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja/ tai kätilön palveluita. Tällä hetkellä sairaanhoitajan työ sisältää PRP-hoidot.


Koulutettujen hierojien palveluita on tarjolla Rovaniemellä, Keminmaassa ja Ivalossa.


Klinikan omistajalla Aira Peiposella on Kasvatustieteen Maisterin, sairaanhoidon opettajan sisätautien/ kirurgian erikoisalan tutkinnot. Olen koulutukseltani myös koulutettu hieroja sekä kosmetologi ja  saanut laajan koulutuksen myös esteettisiin hoitoihin eri lääketehtaiden pistos- ja tuotekoulutuksiin kuten: Allergan Aesthetics, IBSA Nordic, Q-med. Toimin itse eri maahantuojien pistoskouluttajana. Esteettisiä hoitoja olen tehnyt yli 20 vuotta. Näitä ovat täyteainehoidot hyaluronihapolla ja mesoterapiahoidot sekä lipolyysihoidot. Teen myös kestopigmentointeja ja lävistyksiä.


Työskentelin sairaanhoitajana perusterveydenhuollossa mm. terveyskeskuksissa ja erikoissairaanhoidossa eri toimintayksiköissä. Johtotehtävistä sain kokemusta toimittuani vanhainkodin johtajana.


Lisäksi työskentelin kunnallisissa ja valtiollisissa oppilaitoksissa sairaanhoidon opettajana yli 10 vuotta. Perustin Hoiva-alan koulutuspalvelut v. 2000, jolloin aloin tuottaa myös koulutuspalveluita työvoimahallinnolle, mm. sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, lähihoitaja. Näyttötutkinnot valmistavaan koulutukseen hankin OSAO Kontinkankaan yksiköstä ja Oulun Seudun Ammattiopistosta sekä Kainuun Ammattiopistosta KAO.


Sosiaali- ja Terveysalan perustutkinto, Lähihoitajakoulutukset siirtyivät Työministeriöltä Opetusministeriön alaisuuteen vuonna 2018. Sen jälkeen olen toiminut uravalmentajana ja SPR:n sertifioituna ensiapukouluttajana.


Kauneushoitolassamme on tarjolla monipuolisia kauneudenhoitopalveluja: rakennekynnet, käsihoidot, kasvohoidot, ripsienpidennykset, sokeroinnit, suihkurusketus ja vartalohoidot. Kauneushoitola Lisassa työskentelee Kosmetologi, Koulutettu urheiluhieroja Johanna Peiponen.
 
Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista

 

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.